Slide background

Restaurant XALER
Heet u welkom

Iedere donderdag en vrijdagmiddag serveren we u graag de lunch

LUNCH : Voorgerecht, gerecht : €23
LUXE LUNCH : Hapjes, voorgerecht, gerecht, dessert : €35
All-in : €50

 MENU “BIB GOURMAND”

MENU tot en met 3 maart

Hapjes
xxxx
Ganzelever – gemarineerde St-Jacobsvruchten –
krokante groentjes
OF
Tartaar van kalfsvlees – crème van gerookte ui
xxxx
Skrei – geglaceerd ei – coppa
OF
Landaise gevogelte – peer – aardperen
xxxx
Dessert

PRIJS
Menu : €37
Cava & aangepaste wijnen : €17

MENU van 7 maart tot en met 14 april

Hapjes
XXXX
Gravad lax van zalm – rode biet – Campari
OF
Ganzenlever – peperkoek – gekonfijte peer
XXXX
Risotto – koolvis – bloemkoolschuim – bruine jus
OF
Daube van rundsvlees met trappist – witlof en knolselder
XXXX
Dessert

PRIJS
menu €37
Cava & aangepaste wijnen €17

 MENU “GOURMAND”

MENU tot en met 3 maart

Hapjes
xxxx
Ganzelever – gemarineerde St-Jacobsvruchten –
krokante groentjes
OF
Tartaar van kalfsvlees – crème van gerookte ui
xxxx
Aardappel – garnalen – zure room
OF
Pannekoek “Vonnassienne” – wilde zalm – citroenboter
xxxx
Skrei – geglaceerd ei – coppa
OF
Landaise gevogelte – peer – aardperen
xxxx
Dessert

PRIJS
Menu : €49
Cava & aangepaste wijnen : €21

MENU van 7 maart tot en met 14 april

Hapjes
XXXX
Gravad lax van zalm – rode biet – Campari
OF
Ganzenlever – peperkoek – gekonfijte peer
XXXX
Bouillabaise op de wijze van Michel
OF
Cromesqui van slakken – munt & zout-houtboter
XXXX
Risotto – koolvis – bloemkoolschuim – bruine jus
OF
Daube van rundsvlees met trappist – witlof en knolselder
XXXX
Dessert

PRIJS
MENU €49
Cava & aangepaste wijnen €21

 MENU ” van de CHEF “
een beetje van alles…

PRIJS
€67
Aperitief naar keuze, aangepaste wijnen, water & koffie : €29

Om een goede service te garanderen, vragen wij aan gezelschappen vanaf 6 personen éénzelfde keuze te maken in het menu. Dank u voor uw begrip.