Slide background

MENU ST VALENTIJN

donderdag 14/02 (AVOND)
vrijdag 15/02 , zaterdag 16/02( AVOND)
en zondag 17/02 (MIDDAG)

Hapjes

XXXX

Mousse van vis – kokosnoot – crème van kurkuma

XXXX

Wijtingfilets – linzen – lookcréme – emulsie van chorizo

XXXX

Escalope van gebakken ganzenlever – druiven – reductie van Porto

XXXX

Eendenborst – honing – citroen en kruiden

XXXX

Dessert
Koffie of thee

PRIJS / PRIX
65€ per persoon
27€ aperitief en aangepaste wijnen
(Uitsluitend op reservatie)

 

GROOT VIS EN ZEEVRUCHTEN BUFFET

in juli en september

Datums volgen

 

Bisque van zeevruchten
…..
Oesters
Kreukels
Wulloks
Clams
Amandelen
…..
Zalm belle-vue
Carpaccio van vis
Koningsgarnalen
Gerookte zalm
Grijze garnalen Langoestines
Kreeft ( +/- 750gr) 1/2 p/p
Krab
PRIJS
€65
  UITSLUITEND OP RESERVATIE