Slide background
WEEK-END ELZAS
Vrijdag 18 januari (avond), Zaterdag 19 januari (avond)
en zondag 20 januari (middag)
Huisgemaakte terrine met zoetjes en zuurtjes
xxxx
Op TRADITIE van “le chou cabu”
-Choucroute met Champagne
-Worst uit Straatsburg en Morteau
-Mager buikspek langzaam gegaard gedurende 12h
Kassler (gezouten en licht gerookte stuk varkensvlees )
…en een ietje pietje meer van ganzenlever voor het parfum
xxxxx
PRIJS
€35P/P
  UITSLUITEND OP RESERVATIE

 

GROOT VIS EN ZEEVRUCHTEN BUFFET

in juli en september

Datums volgen

 

Bisque van zeevruchten
…..
Oesters
Kreukels
Wulloks
Clams
Amandelen
…..
Zalm belle-vue
Carpaccio van vis
Koningsgarnalen
Gerookte zalm
Grijze garnalen Langoestines
Kreeft ( +/- 750gr) 1/2 p/p
Krab
PRIJS
€65
  UITSLUITEND OP RESERVATIE