Een oude caravan pimpen? Bekijk hier onze caravan make-over

Ben jij net als ik een echte kampeerder en gek op klussen en stylen? Dan is een oude caravan pimpen nét iets voor jou! Hieronder zie je het resultaat met voor- en na foto’s van onze caravan make-over. Onze caravan veranderde van de donkere jaren ’90 naar een fris en zomers 2021. Hoe wij dit renovatie project hebben aangepakt lees je hier.

De Tabbert Baronesse 630
Vroeger keken mijn broertje en ik onze ogen uit als we onderweg op de route soleil een heuse Tabbert (wij noemden het een kamper caravan) inhaalden. Wat een kitscherige luxe bedoening, en bovenal wat zijn ze vaak lomp groot. Nu jaren later is de familie een “jawel” echte Tabbert rijker. Omdat wij hem op een vaste plek laten staan – en godzijdank niet hoeven te touren met dit beest – is een grote caravan toch wel handig. Met zijn 630 meter schoon aan de haak (exclusief dissel) een waar vakantiehuis op wielen. En stiekem vind ik de gouden kitscherige details helemaal leuk.

Caravan pimpen: zo zag het er voor de make-over uit
Dit vind ik de leukste foto’s om te delen, we zijn al bijna weer vergeten hoe de caravan er voor de make-over uitzag. Bruin- en geeltinten met versleten bekleding. Groene aanslag zat overal en het logo op de dissel was compleet vervaagd. Samen met mijn handige vriend Luiz en – bijna net zo handige – ouders hebben we een aantal weekenden de handen uit de mouwen gestoken om tot dit resultaat te komen.