MENU voor Pasen

donderdag 18/4 (AVOND)
vrijdag 19/4, zaterdag 20/4 ( AVOND)
zondag 21/4 en maandag 22/4 (MIDDAG)

Hapjes

XXXX

Eitje van Pasen in zijn nestje

XXXX

Worst van Sint-Jacobsvruchten – citroenboter

XXXX

Ombervis – asperges uit Landes – Colonnata – ajuinmelk

XXXX

Lamsfilet – cannelloni van courgette – zwarte look

XXXX

Paasdessert
Koffie of thee

PRIJS / PRIX
65€ per persoon
27€ aperitief en aangepaste wijnen
(Uitsluitend op reservatie)
055/21.53.17

 

GROOT VIS EN ZEEVRUCHTEN BUFFET

do 20 & 27 /6  , vrij 21 & 28/6 , zat 22 & 29/6 (avond)
zondag 23 & 30/6 (middag)

 

Bisque van zeevruchten
…..
Oesters
Kreukels
Wulloks
Clams
Amandelen
…..
Zalm belle-vue
Carpaccio van vis
Koningsgarnalen
Gerookte zalm
Grijze garnalen Langoestines
Kreeft ( +/- 750gr) 1/2 p/p
Krab
PRIJS
€65
  UITSLUITEND OP RESERVATIE
055/21.53.17